Touch point behandeling

Die het denken stil maakt, je terug brengt in balans en meer gemak, rust en een gevoel van welzijn creëert.

Door een zachte aanraking van punten op je hoofd (Access Bars) wordt energie van je eigen lichaam op gang gebracht. Hierdoor geef je het hoofd de kans om de dingen op te ruimen die het niet meer nodig heeft. Je geeft het hoofd meer rust, je geeft het lichaam meer rust. Je hebt de keuze om je te ontdoen van alles wat je ervan weerhoudt om gewoon jezelf te zijn.


Access Bars

Wist jij dat er 32 punten (genaamd bars) op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Een Bars sessie maakt gebruik van de 32 punten en bied je de kans om alles los te laten, zoals problemen rond slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Tijdens de sessie lig je met je kleding aan op een behandeltafel en wordt door de aanraking van de punten op je hoofd, energie van je eigen lichaam op gang gebracht.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets veel en veel groters.



ACCESS BARS SESSIE

'De Bars®' is een 'touch point therapie' die het denken stil maakt, je terug brengt in balans en meer gemak, rust en een gevoel van welzijn creëert.


Wat zijn de voordelen van je Bars te laten 'runnen'?

● Vrolijkheid, Vrede, Vreude & Gemak in elk aspect van je leven
● Mensen of situaties waar je eerste 'last' van had, heb je nu geen last meer van en veroorzaken geen problemen meer
● Loslaten van spanning, boosheid, angst en depressie
● Meer gemak voor kinderen en volwassenen in allerlei situaties.

Welke klachten kunnen verminderen door middel van Acces Bars®?

Stress

Angst

Depressie

Burn-out

Onzekerheid

Slapeloosheid

Concentratiegebrek

Examenstress

ADD/ADHD klachten

Zwangerschapsklachten

Etc


Hoeveel moois gaat dat geven en wat is er dan nog meer mogelijk?


Een Bars sessie kost € 55,00 (1 uur)

Een Bars sessie voor kinderen t/m 16 jaar kost € 40,00 (45 min)

Een Access Bars kennismakingssessie kost € 25,00 (20 min)



Acces Bars is een tool van Acces Consciousness.  



ACCESS CONSCIOUSNESS

Access Consciousness™ is een geheel andere manier om tegen het leven aan te kijken. Het staat je toe om alles te veranderen wat je niet kan veranderen en alles te creeeren wat je wilt creeren, op een andere en veel makkelijkere manier.

De doel van Access is een wereld te creeeren van Eenheid en Bewustzijn, waarin alles kan bestaan en niets wordt beoordeelt.

Ben je er klaar voor alle mogelijkheden en keuzes die er voor jou klaar liggen en je leven te creeren wat je altijd al wilde?

Access Consciousness™ biedt pragmatische tools en technieken om datgene in je leven te veranderen wat je altijd al wilde veranderen.