Touch point behandeling

Die het denken stil maakt, je terug brengt in balans en meer gemak, rust en een gevoel van welzijn creëert.

Door een zachte aanraking van punten op je hoofd (Access Bars) of de aanraking van je hoofd en hals (Access Facelift) wordt energie van je eigen lichaam op gang gebracht. Hierdoor geef je het hoofd de kans om de dingen op te ruimen die het niet meer nodig heeft. Je geeft het hoofd meer rust, je geeft het lichaam meer rust. Je hebt de keuze om je te ontdoen van alles wat je ervan weerhoudt om gewoon jezelf te zijn.

Acces Bars en Access Facelift zijn 2 verschillende tools van Acces Consciousness.  ACCESS CONSCIOUSNESS

Access Consciousness™ is een geheel andere manier om tegen het leven aan te kijken. Het staat je toe om alles te veranderen wat je niet kan veranderen en alles te creeeren wat je wilt creeren, op een andere en veel makkelijkere manier.

De doel van Access is een wereld te creeeren van Eenheid en Bewustzijn, waarin alles kan bestaan en niets wordt beoordeelt.

Ben je er klaar voor alle mogelijkheden en keuzes die er voor jou klaar liggen en je leven te creeren wat je altijd al wilde?

Access Consciousness™ biedt pragmatische tools en technieken om datgene in je leven te veranderen wat je altijd al wilde veranderen.Access Bars

Access Energetische Facelift