REIKI


Reiki is een alternatieve geneeswijze die in de eerste plaats gebaseerd is op de overdracht van energie tussen de therapeut en de patiënt. Reiki helpt vervelende aandoeningen te voorkomen of, in sommige gevallen, makkelijker te genezen. Reiki activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Reiki wordt ingezet bij klachten van fysieke, emotionele en mentale problemen. Reiki wordt lang niet alleen gebruikt bij gezondheidsklachten, maar ook voor het verbeteren van de levenskwaliteit.


Een reiki behandeling is ook geschikt voor diegene die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Tijdens de behandeling zit jij gekleed op een stoel of lig je op een behandeltafel. Ik (behandelaar) leg mijn handen op verschillende plaatsen op je lichaam. Die plaatsen komen overeen met onze zeven chakra’s. Die bevinden zich op of juist boven ons lichaam. De vrijgekomen energie stroomt vervolgens door je lichaam.


Naast een helingsmethode, helpt reiki je spirituele groei te ontwikkelen. Tijdens en na een behandeling met reiki ervaar je een rust, zowel lichamelijk als geestelijk. Je energie stroomt beter door je lichaam en laat alle negatieve gedachten los. Reiki heeft ook een invloed op ons onderbewustzijn, waardoor automatisch een helingsproces wordt gestimuleerd. Je wordt zo niet alleen bewuster van jezelf, maar tevens van anderen en van allerlei situaties die zich rondom jou voordoen.


Reiki is een zeer goede aanvulling en ondersteuner van de gebruikelijke geneeskunde. Reiki is in geen geval een vervanger van de gebruikelijke geneeskunde.


Een Reiki behandeling kost € 55,00 (1 uur)

Een Reiki behandeling voor kinderen t/m 16 jaar kost € 40,00 (45 min)