Access Facelift

De Access Energetische Facelift is een van de vele lichaamsprocessen van Access Consciousness die een weldaad is voor lichaam en geest.


Door heerlijk ontspannen , zachte en kalmerende aanrakingen op je gezicht en hals, werkt de Access Facelift met jouw lichaamscellen om ze te herstellen en te verlevendigen. Tegelijkertijd lossen beperkende gedachten en overtuigingen die jij hebt over jouw lichaam op. Na een sessie is het verschil direct zichtbaar en voelbaar en ook in de weken erna zul je merken dat je meer rust, helderheid en ruimte hebt in je hoofd en lijf.

Access Facelift doet zijn naam niet helemaal eer aan, want niet alleen je gezicht, maar je hele lichaam heeft er voordeel bij. De stress in je lijf smelt als sneeuw voor de zon en met regelmaat verdwijnen of verminderen ook lichamelijke klachten of ongemakken. Het is werkelijk nergens mee te vergelijken.
En dat allemaal terwijl je heerlijk ligt, niks hoeft en je in een uitermate diepe ontspanning gaat, waarbij het hoofd echt even ‘uit’ gaat, alsof je gereset wordt.
Behalve lichamelijke veranderingen verandert het ook je denkwijze over ouder worden, verouderen, fysieke achteruitgang; standpunten en belemmerende gedachten worden tijdens een behandeling namelijk ook ‘aangepakt’.


Een Facelift sessie kost € 55,00 (1 uur)

Een Access Facelift kennismakingssessie kost € 25,00 (20 min)